Wat zijn de meest favoriete vakantielanden van Nederlanders?

De zomervakantie staat voorlopig nog niet voor de stoep maar dat wilt niet zeggen dat je er nog niet over mag dromen. Hoewel we nog allemaal midden in de pandemie, genaamd Corona, zitten is het misschien niet eens denkbaar dat we allemaal weer vrolijk op vakantie kunnen. Het ene na het andere land krijgt code oranje en we worden geadviseerd vooral thuis te blijven. Komen die muren inmiddels ook op je af? Dan is het toch echt tijd om te fantaseren over je volgende vakantiebestemming. Lees dan vooral eventjes door.

Spanje

Daar aan de Costa del Sol! Daar sloeg mijn hartje op hol! Wat een wereldplaat is dat toch! En niet voor niets. Spanje is bij uitstek een van de populairste vakantielanden onder Nederlanders. Spanje, waar zelfs snackbarren met Nederlandse snacks bestaan. Gekker kan je het niet maken natuurlijk. Het ideale klimaat en de fijne mensen zorgen er voor dat Spanje het vakantieland is.

Duitsland

Je zou het niet verwachten maar Duitsers en Nederlanders komen graag bij elkaar op visite. We wisselen elkaar behoorlijk af en gaan graag bij de ander op vakantie. In Duitsland heb je te maken met een prachtige natuur waar je verschillende sporten kan beoefenen door de bergen. Zowel in de zomer als in de winter. En als je een feestje zoekt in oktober dan zit je ook goed in Duitsland.

Frankrijk

Viva la France! Frankrijk het lande van de stokbroden, prachtige zee, heerlijk landschap en prachtige bossen. Je kan je geluk niet op als je naar Frankrijk op vakantie gaat. De meeste Nederlanders kiezen voor kamperen of een vakantiehuisje. Google eens op vakantiehuis Zuid Frankrijk voor de leukste huisjes! Het leuke aan Frankrijk is dat het zo groot is en je vanuit daar eventueel door kan naar een ander vakantieland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *