Verschillende hobbycamera’s

Niets is leuker dan mooie herinneringen maken. De zomer komt er weer aan en dat betekent dat we veel buiten kunnen zijn en misschien wel een weekje weg kunnen. Om de mooiste zomermomenten te onthouden is het leuk om tijdens de zomervakantie een Fotocamera mee te nemen. In dit blog lees je meer over verschillende leuke hobbycamera’s waarmee je jouw zomer perfect kunt vastleggen.

Instant camera of wegwerpcamera

Een instant camera is heel erg trendy. Je legt met deze camera een gebeurtenis in één klik vast, waarna de foto meteen uitgeprint wordt. Wanneer je geïnteresseerd bent in analoge fotografie is de camera super geschikt om mee te beginnen! Ook is hij superleuk om mee te nemen naar een dagje in het park of een feestje. De retro foto’s kun je meteen ophangen in je kamer en op de witte rand rondom de foto kun je de datum van de dag waarop de foto is genomen schrijven. Een andere interessante optie voor analoge fotografie is een wegwerpcamera. Met een wegwerpcamera hoef je niets in te stellen en kun je gemakkelijk foto’s maken met één druk op de knop. In tegenstelling tot de instant camera moet je de foto’s later bij de drogist laten afdrukken.

Drone

Met een drone kun je filmen van bovenaf. Wil je beelden schieten bij een evenement? Of wil heb je mooie beelden nodig van de omgeving voor een film? Dan is een drone echt iets voor jou! Een drone bestuur je met een afstandsbediening, telefoon of tablet. Superhandig, want daardoor kun je de drone precies sturen naar waar hij naartoe moet. Er zijn verschillende exemplaren verkrijgbaar. Kijk goed naar hoelang de drone in de lucht moet kunnen blijven. Dit kan een enorm verschil zijn per drone.

Actioncam

Een actioncam is heel erg geschikt om vakanties en sporten mee vast te leggen. De cameraatjes zijn klein, schokbestendig en waterdicht, waardoor je hoge snelheden en wateractiviteiten kunt filmen. Je kunt ze gemakkelijk monteren op helmen, statieven, hoofdbanden en vervoersmiddelen. Superhandig voor sportieve en avontuurlijke mensen!

Wildlife camera

Woon je in het bos of dicht bij een natuurpark? Dan is een wildlife camera misschien iets voor jou. Een wildlife camera is gecamoufleerd en heeft een bewegingssensor, waardoor hij precies kan zien wanneer er een dier in de buurt van de camera is. Ook hebben veel van deze camera’s de optie om ’s nachts beelden te schieten. Erg handig als je van dieren houdt en deze graag wilt vastleggen zonder ze te storen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *