Vakantiestress

vakantiestress

Er zijn van die momenten in het leven die standaard voor veel stress lijken te zorgen. In deze blog gaan we in op een aantal van die momenten. Herkenbaar? Of krijg jij juist van hele andere dingen stress? Wij zijn erg benieuwd! Laat gerust een comment achter onderaan deze blog. 

Op vakantie & de koffer inpakken

Een stressvolle situatie die veel mensen herkennen: de koffer inpakken om vervolgens op vakantie te gaan. Wat voor weer zal het worden op de vakantiebestemming? Hoeveel badpakken of zwembroeken neem je mee? Moet je zelf shampoo meenemen of is er voldoende shampoo aanwezig op de hotelkamer? Het zijn allemaal zaken waar mensen over nadenken tijdens het inpakken van de koffer. Daarom zorgt het inpakken van een koffer vaak bij veel mensen voor stress. 

Is de koffer eenmaal ingepakt? Dan begint het volgende moment van stress. Namelijk, is de koffer niet te zwaar? Als de koffer te zwaar is (en je hier pas op het vliegveld achter komt) kan het namelijk een hoop geld kosten om ‘kilo’s bij te kopen’. 

Tegenwoordig ook stressvol voordat je op vakantie gaat: het doen van een coronatest (en dan voornamelijk het wachten op de uitslag). Heb je corona? Dan valt je vakantie in duigen. Een corona test doen kan op verschillende plekken. Voor meer informatie over coronatesten raden we je aan een kijkje te nemen op de website van How Are You Diagnostics

Een sollicitatie

Ook stressvol: een sollicitatie. Maak je de goede indruk? Heb je de juiste kleding aan? Stotter je niet? Wat als het salaris lager is dan gehoopt? 

Welke stressvolle situaties herken jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *