Unieke vakantie met strandhuisjes Marker Wadden

Een echt bijzondere vakantie vier je in één van de strandhuisjes Marker Wadden. De strandhuisjes Marker Wadden hebben een uniek ontwerp en zijn geschikt voor vier of vijf man. Je kunt dus gerust met vrienden of met je gezin naar een van die strandhuisjes Marker Wadden. Of gewoon de ruimte nemen en alsnog met je partner alleen een huisje huren. Wat strandhuisjes Marker Wadden zo bijzonder maakt is de locatie. Je kunt namelijk niet zomaar daar komen. Daarvoor heb je een boot nodig.

Ga voor de rust

Je kiest dus voor rust als je kiest voor strandhuisjes Marker Wadden. Je zit op een eiland waar andere mensen niet zo gemakkelijk kunnen komen. En er zijn ook maar een beperkt aantal strandhuisjes Marker Wadden beschikbaar. Je komt dus echt voor de rust. En het eiland heeft meer dan alleen maar strand. Ook de natuur is er bijzonder. Vandaar ook dat er van het boekingsgeld gedoneerd wordt aan Natuurmonumenten. Je draagt zo bij aan de omgeving die je bezoekt.

Strand en natuur

Bij strandhuisjes Marker Wadden kom je echt tot rust en je hoeft de ruimte niet met veel anderen te delen. Aan alle kanten van het eiland is er strand. Je vindt de strandhuisjes Marker Wadden in Flevoland. Met de boot kom je op het eiland en met de boot kom je er ook weer weg. In de tussentijd zit je in alle rust, omring door strand en mooie natuur. Het is dus een prachtige vakantiebestemming als je er even tussenuit wil. Of als je gewoon toe bent aan iets nieuws of bijzonders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *