Tips voor leuke uitjes met je oldtimer

oldtimer weekend

Je oldtimer staat daar maar in de schuur. Het is een leuke bezigheid om hem op te knappen en om er naar te kijken, maar je moet er ook af en toe in rijden. Daar zijn ze tenslotte voor. Er zijn heel wat leuke dingen die je kunt doen met je oldtimer, naast het klussen in het weekend. Bezoek of organiseer zelf bijvoorbeeld eens een oldtimer weekend met vrienden of kennissen op een camping waar je tevens kunt overnachten. Kampeerterrein De Abbert is het perfecte voorbeeld daarvan.

Oldtimer evenement

Ontmoet andere oldtimerliefhebbers op een oldtimerevenement. Dat is dé plek waar alle oldtimers bij elkaar komen en om eens een gezellig dagje erop uit te gaan. Je kunt je interesse in oldtimers delen met andere liefhebbers, leuke praatjes maken, mooie foto’s schieten van je oldtimer voor in het fotoboek en je maakt immers nieuwe vrienden.

Voor oldtimer evenementen kun je op het internet heel wat vinden. Of je nu op zoek bent naar een evenement van een bepaald merk, of dat je naar een algemeen evenement voor oldtimers wil, het kan allemaal. Als je voorkeur uitgaat naar het eerste, dan vind je al snel op verschillende fora leuke evenementen die worden georganiseerd door clubs van dat merk.

Op vakantie met je oldtimer

Of je nu in eigen land of naar het buitenland gaat voor een vakantie, met je oldtimer op vakantie is toch wel het leukste wat er is. Vooral als je weinig of korte afstanden rijdt in je oldtimer, is het ontzettend leuk om er eens mee op vakantie te gaan. Ook als je even wil onthaasten is het heerlijk om met je oude vertrouwde oldtimer de natuur of de bergen op te zoeken. Zo maak je niet alleen optimaal gebruik van je vakantie, maar laat je de oldtimer ook eens weer even uit.

Leuke routes zoeken

Er zijn zat leuke routes die je kunt nemen met je oldtimer, alleen weet je vaak niet welke routes dat zijn. Aangezien je niet iedere dag rijdt met je oldtimer, is het juist leuk om eens in de zoveel tijd de oldtimer uit de garage te pakken en een mooie route te rijden. Op internet vind je leuke routes bij jou in de buurt.