Speeltoestellen op de camping

speeltoestellen op de camping

speeltoestellen op de camping

De camping is bij uitstek geschikt voor een kindvriendelijke vakantie. Als je jouw camping aantrekkelijk wilt maken voor gezinnen, dan is het aan te raden om hiermee rekening te houden met de faciliteiten die je aanbiedt. Het campingleven is buitenleven, ook voor de kinderen. Met een ruim aanbod aan buitenactiviteiten kunnen jonge campinggasten zich zelfstandig vermaken, binnen de veilige grenzen van het campingterrein.

Honderden buitenspeelproducten

Er zijn honderderden speeltoestellen verkrijgbaar, waarmee je jouw camping kan uitrusten. Het zijn er zoveel dat het lastig kan worden een keuze te maken. Van Ee Speel is gespecialiseerd in speeltoestellen en heeft al vele buitenspeelplaatsen ingericht. Zij hebben een flink aantal projecten als inspiratie voor je speelplek op hun website geplaatst (zie voorgaande link). Van Ee’s portfolio in onderverdeeld in schoolpleinen, openbare ruimte, kinderopvang en recreatie. Zie je al voor je hoe de speeltoestellen op jouw camping zouden staan?

In het thema

Heeft jouw camping een specifiek thema in sfeer en aankleding? Dan kan je daar je speelplek op afstemmen. Denk bijvoorbeeld aan een kraaiennest, pirateneiland of klimboot in het thema ‘piraten’ of allerlei dierenthema’s. Of wat dacht je van het strand; met mooie houten glijbanen, klimrekken en touwbruggen maak je spelen in het zand tot een waar vakantiefeest voor de kids.

Natuurspelen

Kinderen kunnen spelenderwijs veel leren. Leg je de focus op ecologisch verantwoord kamperen, dan kunnen de kinderen hier ook aan meedoen. Voor hen zijn er zogenaamde natuurspelen verkrijgbaar. Dat zijn speeltoestellen als ‘Planter’, ‘Composter’ en ‘Worm villa’, waarmee kinderen al spelend leren over planten en dieren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *