Op vakantie in 2021

Heb je al plannen voor de zomervakantie van dit jaar? Het is begrijpelijk als je die nog niet hebt, want we weten nu eenmaal nog niet wat er kan en mag deze zomer. We weten niet of we mogen vliegen, en zo ja wanneer. Wie weet zijn hebben sommige landen bepaalde regels waardoor we er niet naartoe mogen reizen. Hoe de zomer er ook mag uitzien, laten we positief te blijven en kijken naar wat je wél kan deze zomer!

De zomervakantie is een periode waar veel mensen naar uitkijken. Het is lekker weer, je hoeft niet te werken, de kinderen hoeven niet naar school. Veel mensen gaan dan ergens naartoe met het vliegtuig. De kans is minder groot dat dat dit jaar ook kan. Dat betekent echter niet dat je niet op vakantie kunt. Je kunt natuurlijk ook met de auto ergens naartoe en bijvoorbeeld kamperen. Dan kun je toch nog met je gezin, familie of vrienden ergens naar toe, even weg van huis. 

In België zijn er al hele mooie campings of plaatsen om naartoe te reizen. Je kunt bijvoorbeeld ook een roadtrip door België doen, waarin je steeds voor een aantal dagen wat mooie plaatsen bezoekt. Wanneer de maatregelen het toelaten, kun je ook naar een camping in Europa rijden. 

Vervoer met veel opbergruimte

Als je deze zomer graag met de auto ergens naartoe wil reizen, wil je natuurlijk wel dat er genoeg opbergruimte is voor al jullie spullen. Je zou een auto kunnen huren voor de vakantie, of wie weet ben je sowieso op zoek naar een grotere auto. Een auto die geschikt is om mee op vakantie te gaan is de Skoda Kamiq. Een Skoda Kamiq heeft veel opbergruimte, waardoor jij al jouw koffers en kampeerspullen kwijt kunt. De Skoda Kamiq is namelijk een compact SUV-model, waardoor hij over een opbergruimte beschikt van wel 400 liter. Dit kan vergroot worden tot 1.395 liter wanneer je de achterbank plat legt. Mocht er onderweg iets gebeuren, kun je door middel van de permanente internetverbinding in de Skoda Kamiq een noodoproep doen. 

Liever een stockwagen?

Het huren, leasen of kopen van een auto kan soms wel wat duur worden. Wist je dat er ook Skoda stockwagens bestaan? Skoda stockwagens zijn meteen leverbaar vanuit de voorraad van de autodealer. Vaak kun je deze voor een scherpe prijs aanschaffen. Skoda stockwagens zijn (vrijwel) nieuwe auto’s. Ze zijn direct leverbaar, waardoor je wat langer de tijd hebt om na te denken of je er eentje wil aanschaffen of niet. Ten slotte krijg je bij Skoda stockwagens evenveel garantie als bij een nieuwe auto. Dit kan dus ook een leuke optie zijn voor je kampeerauto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *