Ontspannen in je eigen woning

ontspannen

Op de website ‘Camping16.be’ is allerlei informatie te vinden over vakanties en campings. Wat doe je op vakantie? Ontspannen! Maar waarom zou je je huis niet zo inrichten dat je hier ook altijd ultiem kunt ontspannen? In deze blog delen we enkele producten die het leven meer aangenaam maken. Met deze spullen in je woning hoef je niet per se meer op vakantie!

Een elektrisch verstelbaar bed

Een groot gedeelte van onze tijd brengen we door in bed. Gemiddeld slaapt de mens zo’n 8 uur per dag. Dat is een derde van de totale dag. Best wat, dus! Een goede nachtrust is belangrijk. Je lichaam krijgt zo rust en kan weer opladen om er de volgende dag weer tegenaan te gaan. Hoe lekker is het om voor het slapen gaan nog even een goed boek te lezen of naar de televisie te kijken? Met een boxspring elektrisch verstelbaar is dit mogelijk!

Well-Sun

Douchen en Vitamine D naar binnen krijgen? Het is mogelijk met de Well-Sun! Haal al het goede van buiten naar binnen en maak van je douchemoment een moment van wellness. Door 10 minuten per dag te douchen met de Well-Sun, voel je je al een stuk energieker!

Stoelen op maat

Na een lange dag van inspanning tot rust komen? Dat doe je met een stoel op maat. Doordat de stoel op maat gemaakt is, is deze precies afgestemd op jouw lichaam. Je hebt dus echt je eigen stoel en kunt maximaal tot rust komen met een goed boek of voor de televisie.

We hopen je met deze blog geïnspireerd te hebben, zodat je geen vakantie nodig hebt om te ontspannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *