Leuke activiteiten op het water!

suppen

Als de zon schijnt ziet de wereld er een stuk mooier uit. Bovendien begeven veel mensen zich buiten op het moment dat de zon schijnt. Ben je het zat om naar het park te gaan en ben je op zoek naar een nieuwe plek om buiten te vertoeven? Ga dan het water eens op! Er zijn zat leuke activiteiten die je kunt beoefenen. In deze blog gaan we in op een aantal van die activiteiten op het water. 

Suppen!

Suppen heeft op het eerste gezicht veel weg van surfen. Een supboard lijkt voor veel mensen op een surfboard. Bij het suppen is er echter een essentieel verschil. Voor suppen is er geen wind nodig. Je beweegt voor middels een peddel. Je gaat op het sup board staan (hier is wel enkele oefening voor nodig) en je peddelt vervolgens over het water. Suppen is ontspannend en leuk tegelijkertijd. Het kan door jong en oud uitgevoerd worden. Lijkt het jou leuk om te gaan suppen? Je kunt eerst kijken of het iets voor jou is door een sup board te huren. Vind je het heel leuk? Dan kun je beter een eigen sup board kopen. Er zijn meerdere webshops waar je een sup board kunt kopen. Een van die webshops is Fresh Waves. Fresh Waves wordt gerund door enthousiaste suppers. Ze vertellen je graag alles over deze leuke sport! 

Kanoën 

Ga je graag met meerdere vrienden het water op? Dan is het leuk om een aantal kano’s te huren. In een kano beweeg je je makkelijk voort. Je geniet van het uitzicht en je kunt tegelijkertijd een mooie kleurtje opbouwen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *