Interrail kopen

Wil jij heel Europa zien per trein en zelf je avonturen samenstellen en regisseren? Dan is het aan te raden om Interrail kopen. Interrail is namelijk een unieke en uitdagende manier van reizen. Met de treinreis van Interrail open je deuren naar voor jouw nieuwe bestemmingen en proef je culturen van landen in heel Europa. Interrail kopen is vrijheid en flexibiliteit. Bovendien ga je de voordelen van het met de trein reizen nadrukkelijk ervaren en ervaar je bovendien de volledige vrijheid. Je kunt s morgens nog beslissen waar je ‘s avonds gaat slapen. Heerlijk toch!

Maak een keuze uit 33 landen en 40.000 bestemmingen

Interrail kopen is keuzes maken uit liefst 33 landen en 40.000 bestemmingen. En dat allemaal met slechts een pas. Je bent zo steeds flexibel en beslist pas op de dag zelf waar de reis naar toe gaat, of je plant ver van tevoren al. Het is maar net wat je wilt. Kiezen doe je ook voor eerste of tweede klas en Interrail kopen is kiezen uit tal van aantrekkelijke opties.

Kies voor 15 dagen in twee maanden of heerlijk voor drie maanden treinen

Interrail kopen kan betekenen dat je kiest voor vier dagen reizen binnen een maand, of vijf dagen. Het is net wat je wilt. Je kunt evengoed kiezen voor tien dagen in twee maanden. Net als dat je kunt kiezen voor 15 dagen in twee maanden, 15 dagen, 22 dagen, 1 maand, 2 maanden of zelfs 3 maanden. Het is maar net wat je intenties precies zijn. Let op, Interrail kopen is alleen mogelijk als je inwoner van Europa bent. Ben je dat niet, dan kan de Eurail Pass eventueel uitkomst bieden. Je Interrail pas is geldig voor de treinmaatschappijen in Europa, maar ook voor de veerboot en andere openbaar vervoersmaatschappijen. 

Ervaar de voordelen van reizen in de trein

Je ervaart de voordelen die reizen in een trein je biedt. Niet de stress van zelf rijden, en onderweg al het moois van een land zien. Het kan in de trein. Met een reis dwars door een land zie je een land vaak in al haar facetten. Dommel lekker weg als het spoor onder je door schiet en ervaar hoe snel je van plek A naar plek B reist. Reizen in de trein is comfortabel en gemakkelijk en bovendien veel gezelliger dan met de auto op een snelweg rijden. Dan is reizen vooral stress, hoe anders is dat in de trein.

Interrail kopen? Klik hier.

Door Interrail te kopen zie je nog eens iets van de wereld

Voor de treinen die hoge snelheden bereiken geldt een kleine toeslag. Dat geldt ook voor nachttreinen. Houd daar dus wel rekening mee. Houd er ook rekening mee dat je heel Europa kunt gaan zien, want met 40.000 mogelijke bestemmingen is de keuze gewoon reuze. Zo zie je nog eens wat van de wereld. Interrail kopen en je ervaart dat een rijbewijs niet altijd noodzakelijk is om toch veel van de wereld te kunnen zien. Dat kan namelijk ook prima in de trein. Met Interrail dus. Je weet dus wat je te doen staat; kiezen voor een Interrail pas!