ID:1664 Burgers’ Zoo korting

Een uitje is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. Vaak zijn uitjes best aan de prijs. Dus gaan wij op zoek naar manieren om met korting naar dierentuinen te gaan. Je kan naar Burgers Zoo gaan met korting. Hoe doe je dat dan en wat is er allemaal te beleven in Burgers Zoo. Wil je meer weten lees dan verder in deze blog.

Burgers’ Zoo bezoeken met korting

Wanneer je lid bent van de postcode loterij of wanneer je van iemand de agenda van de postcode loterij hebt gekregen kan je een coupon vinden voor Burgers’ Zoo korting. Daarmee kan je naar Burgers Zoo tegen een lager tarief. Je mag het niet missen een bezoek aan Burgers Zoo. Korting zou je dan meteen met beide handen aan moeten grijpen. Met deze korting maak je een reis door de wereld. Zo bezoek je de Savanne, het tropisch regenwoud en duik je in een tropische koraal zee.

Hoe werkt het om via de Postcode loterij Burgers’ Zoo te bezoeken?

Wanneer je met de kortingscoupons van de Postcodeloterij Burgers Zoo wil gaan bezoeken gaat het als volgt te werk:

·        Je kiest een datum en reserveert die datum bij Burgers Zoo

·        Wanneer het zo ver is neem je de coupon mee naar Burgers Zoo

·        Wanneer je bij Burgers Zoo aangekomen bent ga je met de coupon naar de kassa, waar je met korting de toegangsbewijzen kan ophalen.

Wat is er allemaal te beleven in Burgers Zoo?

Wat zou je ervan zeggen dat je in eigen land een reis om de wereld kan maken? Je kan het je denk ik bijna niet voorstellen, maar als je naar Burgers Zoo geweest bent, dan begrijp je dat helemaal.

Op wereldreis in Nederland

In Burgers Zoo word je meegenomen op ontdekkingsreis. Het beloofd een kleurrijke reis te worden dwars door het tropische regenwoud. In die Jungle moet je goed opletten, want voor je het weet sta je tussen de aardvarkens, vliegende hinden en kijk je uit naar alle vogels die daar in de rondte fladderen.

Voor je het weet sta je ook in de woestijn bij een verlaten goudmijn in een landschap vol cactussen, hagedissen. En bevind je je ineens in een leefgebied van ratelslangen, en hagedissen. Het tropische strand brengt je in een duik naar de magische wereld van de koralen in de zee. Voor je het weet hangt er een hele dikke haai voor je neus. Of misschien wel een hele grote adelaarsrog.

Na deze indrukken is het tijd door voor een safari door de Afrikaanse Savanne. Hier kan je zomaar zebra’s leeuwen of cheeta’s tegen het lijf lopen. Laat je verrassen door alle avonturen die je meenemen in een reis om de wereld in en dag in eigen land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *