Hoe verblijven op Camping de Vijverhof?

Camping de Vijverhof is een bijzonder populaire camping die in totaal ruimte biedt aan 25 caravans en tenten. De camping opent haar deuren traditioneel op midden maart om aan het einde van de maand oktober de deuren te sluiten voor de winterperiode. Wanneer je een verblijf boekt op deze camping ben je steeds welkom vanaf 13h30. Bij het uitchecken moet je er echter rekening mee houden dat je dit uiterlijk moet doen om 11h30. Wanneer het vertrek pas later gebeurt zal het camping daarvoor een halve dag extra in rekening brengen. Je moet er verder ook rekening mee houden dat aankomsten op Camping de Vijverhof slechts mogelijk zijn van maandag tot en met zaterdag. Op zondag zijn aankomsten dus niet mogelijk. Zou jij ook graag meer te weten willen komen over verblijven op Camping de Vijverhof? Verdiep je dan zeker even in de informatie die staat aangegeven hier op deze pagina! 

Verschillende mogelijkheden om te verblijven op Camping de Vijverhof

Er worden op Camping de Vijverhof verschillende verblijfsmogelijkheden aangeboden aan de gasten. In eerste instantie kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een stacaravan te huren. Een dergelijke stacaravan beschikt over een voortent en is volledig ingericht voor vier tot zes personen. Er zijn altijd dekbedden en hoofdkussens aanwezig. Bij het huren van een dergelijke stacaravan kan je bovendien ook altijd rekenen op de aanwezigheid van een ruim zitgedeelte en een eethoek, en ruime keuken en natuurlijk ook een slaapkamer met tweepersoonsbed. Wil je toch liever geen verblijf boeken in een stacaravan? In dat geval kan je ook nog altijd kiezen voor het boeken van een verblijf in een vakantiehuis. 

Verblijven in een vakantiehuis? Ook dat is mogelijk!

Kamperen is jammer genoeg niet voor iedereen weggelegd. Veel mensen geven er dan ook de voorkeur aan om tijdens hun vakantie te verblijven in een mooi vakantiehuis. Ook dat is mogelijk bij Camping de Vijverhof. Je kan hier dan ook genieten van het comfort van een geweldige vakantiewoning die is voorzien van alle comfort waar je nood aan hebt. Het fraaie vakantiehuis wordt standaard verhuurd voor een bezetting met maximum vier personen en beschikt over een prachtig terras. Tijdens je verblijf in de vakantiewoning kan er bovendien ook volledig kosteloos gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten die op de camping aanwezig zijn. Dekbedden en hoofdkussens zijn aanwezig in het vakantiehuis. Het linnengoed dien je echter wel zelf mee te nemen. In ieder geval, ook wanneer je graag wil genieten in een leuke vakantiewoning ben je op Camping de Vijverhof aan het juiste adres.

Mogen huisdieren ook verblijven op Camping de Vijverhof? 

Eveneens interessant om te weten is dat ook mensen met huisdieren zonder zorgen een boeking kunnen maken op deze camping. Veel mensen houden er niet van om hun favoriete huisdier thuis achter te laten en willen ze dan ook graag meenemen. Dat is geen enkel probleem. Zowel honden, katten als cavia’s zijn van harte welkom op deze camping. Je dient er wel rekening mee te houden dat honden aangelijnd dienen te lopen op het terrein van de camping. Hou er bovendien ook rekening mee dat enkel en alleen huisdieren van campinggasten welkom zijn.