Genieten op een zomerse dag in Nederland

Zomer Nederland

De laatste jaren zijn de Nederlandse zomers steeds beter. Tenminste, als je fan bent van warmte. De temperaturen in de zomermaanden lopen op tot 38 graden. Is het mooie weer op komst? In deze blog delen we graag enkele tips met je!

Tip 1: Huur een (zeil)boot

Op een zomerse dag is het goed vertoeven op het water. Bij een licht briesje (in combinatie met een varende boot) blijft het aangenaam koel. De stranden zijn vaak overvol op zomerse dagen, maar met je eigen boot heb je hier geen last van. We kunnen ons goed voorstellen dat je niet de beschikking hebt over een eigen boot. Gelukkig zijn er meerdere adressen waar je een boot kunt huren. Zeilboot huren? Neem dan even contact op met Enjoy Sailing!

Tip 2: Ga het terras op!

Ontspannen een zomerse dag beleven? Ga het terras op. De drankjes en hapjes worden gebracht, jij hoeft enkel te genieten. Je kunt alleen het terras op (neem bijvoorbeeld een tijdschrift of boek mee), maar het is nog leuker om een aantal vrienden mee te nemen. Het leuke van ‘terrassen’? Lekker heel de dag mensen kijken. Zo kom jij je zomerse dag prima door!

Tip 3: De Icebar

Ben je de warmte even zat? Zoek de verkoeling op in de Icebar! DIt kun je bijvoorbeeld in Amsterdam doen. In de Icebar is het altijd -10 graden. De Icebar zit in de buurt van De Dam, waar tal van andere activiteiten te doen zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Madame Tussauds. Of bezoek een aantal winkels (die voorzien zijn van airconditioning). Is het meerdere dagen achter elkaar warm in Nederland? Vergeet dan niet om thuis de gordijnen zoveel mogelijk dicht te houden. Ook adviseren we om ramen gesloten te houden op een zomerse dag. Anders komt er alleen maar (meer) warmte het huis binnen. Heb je zelf nog leuke tips voor een zomerse dag? Geef deze gerust aan ons door!