Feliway maakt het leven van je kat fijner

En dat van jou ook! Want Feliway zorgt er, door het verspreiden van feromonen, voor dat jouw kat zich heerlijk voelt in iedere ruimte. Je kat zal niet meer in de gordijnen hangen of sproeien tegen je meubels. Je kat zal ook liever zijn voor jou. En daar wordt een mens gelukkig van. Wanneer gebruik je Feliway? En is het veilig voor mensen? In dit blog geef ik je daar antwoord op. Ook hoe je Feliway kunt aanschaffen doe ik je uit de doeken.

Wanneer gebruik je Feliway?

Je kunt Feliway gebruiken wanneer je merkt dat je kat wat geruststelling nodig heeft. Bijvoorbeeld wanneer er, zo rond oud en nieuw, flink geknald wordt op straat. Maar ook de introductie van een nieuw gezinslid, of dit nu een baby of een ander huisdier is, kan voor onrust zorgen. En wat denk je van een verhuizing? Katten kunnen volledig uit hun doen raken bij veranderingen, hoe groot of klein die veranderingen ook zijn. Dat geldt natuurlijk niet voor alle katten. Sommige katten trekken zich nergens iets van aan. Maar heb jij een wat nerveuzer exemplaar rondlopen? Dan kan Feliway net die ondersteuning bieden waar jouw kat blij en relaxed van wordt.

Is dit spul veilig voor mensen?

Zeker! Je zult het niet eens ruiken. Katten hebben een heel wat betere neus dan mensen en zullen feilloos merken als Feliway wordt ingeplugd in het stopcontact. Jij zult het niet eens in de gaten hebben. Het is wel belangrijk, dit geeft de fabrikant ook aan, om Feliway niet te dicht in de buurt van meubels in het stopcontact te doen. De damp die vrijkomt uit de dispencer kan voor schade aan de meubels zorgen, als die meubels er direct boven staan. Een verspreider onder een kastje lijkt dus fijn uit het zicht, maar kan toch gevolgen hebben. Voor het kastje dan, niet voor jou.

Waar bestel je Feliway en de verspreider?

Gewoon online natuurlijk! Je hoeft er echt de deur niet voor uit. Door online je bestelling te plaatsen, heb je deze veelal de volgende dag al in huis. Je kunt dan direct beginnen met deze aromatherapie voor je kat. Een flesje Feliway gaat ongeveer 1 maand mee. Dat kan genoeg zijn om je kat te helpen, maar het kan ook zijn dat je nog een extra flesje nodig hebt. De verspreider hoef je echter maar één keer aan te schaffen. De navullingen passen hier gewoon weer in. Is je kat volkomen relaxed? Dan kun je ook de intensiteit nog afbouwen.