Bril kapot? Glazoo vervangt jouw glazen!

Bril kapot? Glazoo vervangt jouw glazen!

25 juni 2020 Uit Door Redactie

Bril stuk gegaan? Glazoo zorgt voor nieuwe glazen die geheel passen bij jouw bestaande montuur. Of je nu op zoek bent naar glazen die kraswerend, ontspiegeld of UV-gefilterd zijn, wij bieden deze allemaal binnen ons assortiment. Wij werken met glazen van topkwaliteit, welke worden vervaardigd uit thermisch gehard organisch CR39 kunststof. Dit materiaal beschikt over sterke eigenschappen, waardoor de glazen jou de beste bescherming bieden. Ook is optimaal kijkcomfort je gegarandeerd en zijn de glazen de helft lichter dan glazen van echt glas. Oftewel, onze kunststof glazen bieden jou bescherming, comfort en een perfecte fitting met jouw huidige montuur. Maar hoe zorgt Glazoo ervoor dat jij de beste glazen krijgt?

Verschillende monturen

Hoe zorgen wij voor perfect passende glazen?

Wil je via Glazoo nieuwe brillenglazen bestellen, dan gebeurt dit middels de volgende stappen: allereerst plaats je jouw bestelling in onze webshop, waarbij je kunt kiezen welke nieuwe glazen in de bril geplaatst dienen te worden. Vervolgens zullen wij je een verzendetiket sturen. Zo kun je jouw montuur gratis naar ons opsturen. Is het montuur eenmaal binnen, dan gaan wij voor je aan de slag. Wij monteren nieuwe brillenglazen in jouw montuur, waarbij wij ook glazen met hoge sterktes en cylinders kunnen bevestigen.

Diverse modellen

Na de werkzaamheden sturen wij jouw montuur, inclusief nieuwe glazen, weer naar je op. Hierbij ontvang je ook een microfiber doekje, zodat je jouw nieuwe glazen op de beste manier kunt onderhouden. En dat allemaal voor een scherpe prijs. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben voor jouw nieuwe brillenglazen? Of ben je nieuwsgierig naar onze scherpe prijzen? Plaats dan direct een bestelling en kies de kunststof glazen van Glazoo die jouw voorkeur hebben!