Black Friday bij Bol.com: een week lang aanbiedingen

Benieuwd waar je tijdens Black Friday goede kortingen kunt vinden? Nou, zeker bij Bol.com. Deze grote webshop, waar miljoenen producten in veel verschillende categorieën te koop zijn, doet ieder jaar mee aan deze grote kortingsactie. Tijdens de laatste edities duurde dit shopping-event bij Bol.com geen 24 uur zoals bij andere webshops. Sommige online winkels beginnen op Black Friday en laten de aanbiedingen doorlopen tot Cyber Monday. Maar Bol.com had zelfs een week lang hoge kortingen op talloze artikelen voor je in petto. Wie weet hoe de 2021-editie zal verlopen?

Steeds meer online

De Amerikaanse traditie Black Friday is sinds een aantal jaar ook bij ons niet meer weg te denken. Deze dag wordt in de VS gebruikt om te beginnen met het doen van Kerstinkopen. De dag valt na Thanksgiving Day, dat altijd op de vierde donderdag in november plaats vindt. Veel Amerikanen zijn op vrijdag ook vrij en maken daar een shop-dag van. Waar het tot een aantal jaar geleden vooral de fysieke winkels waren, waar je de beste koopjes vond, is dat steeds meer verschoven naar internet. Zeker bij ons in de Lage Landen, is Black Friday vooral online te doen. Bijvoorbeeld bij Bol.com dus!

Maak een verlanglijst

Omdat je op deze website miljoenen artikelen uit veel verschillende categorieën vindt, is het slim om niet pas op Black Friday zelf te bedenken wat je zou willen aanschaffen. Als je op de dag zelf pas gaat rondkijken tussen de deals, dan is de kans groot dat je niet vindt wat je zoekt, dat het product waarin je geïnteresseerd bent, al is uitverkocht of dat je miskopen doet. Voor je aan de Black Friday bij Bol.com begint, is het een goed idee om een verlanglijst te maken. Houdt ook goed de nieuwsbrieven in de gaten. Vaak worden de beste aanbiedingen daarin al verklapt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *