Alle soorten koffer aanbiedingen

Er zijn veel verschillende soorten koffers. En voor ieder model is wel een goede aanbieding te vinden. Je vindt soms zeer scherp geprijsde modellen. Maar let wel op dat een goedkope koffer niet altijd een garantie is voor de kwaliteit. Je wil niet riskeren dat je koffer onderweg stuk gaat! Dat is niet alleen erg vervelend, maar ook nog duur. Je zult dan ineens een nieuw model moeten aanschaffen. En dan kun je waarschijnlijk niet profiteren van een aanbieding.

Hard- of soft shell reiskoffers

Het meest gangbare model voor reizigers is de reiskoffer. Deze is bruikbaar voor reizen van één tot meerdere weken. Er zijn ook extra grote modellen beschikbaar, voor als je langer van huis bent. Hij wordt veel gebruikt om mee te nemen op vliegreizen. Maar ook tijdens een auto-, bus- en treinreis wordt dit type koffer vaak meegenomen. De belangrijkste eigenschappen van een goede reiskoffer zijn de stevigheid en sterkte. Als je met het vliegtuig, de trein of de bus reist, kun je het best kiezen voor een ‘hard shell’ model van kunststof. Reis je met eigen vervoer, dan overweeg je wellicht een ‘soft shell’ koffer van stof. Als je geen breekbare spullen meeneemt, is deze gemakkelijker in te passen in de bagagebak van je auto. Je kunt voor dit type koffers vaak goede aanbiedingen vinden.

Handbagage en trolleys

Een alternatief voor de reiskoffer zijn handbagage koffers en trolleys. Deze zijn met name bedoeld voor kortere reizen zoals citytrips of zakenreizen. Als je een koffer als handbagage mee wil nemen, moet deze voldoen aan de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij. Meestal is het maximale formaat 56 x 45 x 25 centimeter. Het maximale gewicht dat je mag meenemen als handbagage is per maatschappij verschillend. Ook voor deze modellen kun je regelmatig goede prijzen vinden van verschillende topmerken zoals Samsonite of Delsey.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *